Lanceringsavond Amsterdamsche Business Club (ABC) een groot succes

Op donderdagavond 30 januari vond in het AFC clubhuis de lancering van de Amsterdamsche Business Club plaats. Een bijzondere happening waar vertegenwoordigers van de AFC Vriendelijke Bedrijven, bordsponsoren en vele mogelijk nieuwe, in sponsoring geïnteresseerde bedrijven bijeen kwamen voor een geheel verzorgde avond.

Deze werd op een leuke en professionele wijze gehost door Jort Kelder. Daarbij werden alle aanwezigen voorzien van een hoogstaand 3-gangen diner van topcateraar 'Famous Flavours'.


Video: AFC Vriendelijk Bedrijf Headsprung.

De Amsterdamsche Business Club (ABC) is een nieuw initiatief van de Commerciële Commissie van AFC. Naast de huidige AFC sponsormogelijkheden, zoals de reeds bekende AFC Vriendelijke bedrijven en bordsponsoren, bestaat nu ook de mogelijkheid voor een bedrijf om zich voor €1.500,- (exclusief BTW) te verbinden aan de ABC.

Leden van deze nieuwe businessclub kunnen vervolgens deelnemen aan unieke activiteiten en evenementen met als voornaamste doel: het delen van kennis, netwerk en wellicht ook te komen tot nadere onderlinge zakelijke samenwerking.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om uw bedrijf te verbinden aan AFC en lid te worden van de Amsterdamsche Business Club?
Neem dan contact op met de Commerciële Commissie: comcie@afc.nl.

Voor foto's van deze avond zie ons AFC Fotoalbum of klik hier

Deze avond is mede mogelijk gemaakt door: Famous Flavours, DCRT, B.J. de Logie, The Hattrick, Van Brienen en Mise en Place.