Kort verslag AFC - TAC'90

Door een technische storing met onze website in de afgelopen 2 dagen kan nu pas het verslag van afgelopen zaterdag van de wedstrijd AFC – TAC'90 geplaatst worden. Onze excuses voor de vertraging.
 

Een bijzonder warme middag bij AFC.

De 1e oefenwedstrijd van AFC speelde zich af op een wel zeer warme dag, de mussen waren nog net niet van het dak gevallen. Na de pittige ochtend training moesten onze mannen hun 1e wedstrijd spelen.

De tegenstander was net zoals vorig jaar het zojuist naar de 2e klasse gepromoveerde TAC'90 uit Den Haag. Een zeer sportieve en goede tegenstander. Magid onze aanvoerder mocht uit handen van hun aanvoerder een prachtig boeket rozen ontvangen voor het behalen van het kampioenschap vorig seizoen. Wat attent…grote klasse!

 

 

Beide ploegen speelden met een rouwband om,  ter nagedachtenis aan de verschrikkelijke ramp met het Maleisische vliegtuig waarbij zovele landgenoten van ons om het leven zijn gekomen. Uiteraard werd er 1 minuut stilte in acht genomen.

Onder leiding van de goed fluitende Gerrit Altena met z’n assistenten Rutger Koopmans en Karel Kuijvenhoven ontspon zich een leuke wedstrijd ondanks de hoge temperatuur.

AFC  begon in de volgende opstelling:

Doel: Kerwin Hartman
Verdediging: Marien Willemsen, Jasper de Haer, Magid Jansen (aanv) en Guido Moelee
Middenveld: Joshua Patrick, Jonathan Richard, David van Paridon en Enrico Patrick
Voorhoede: Tim Wulffraat en Randel Shakison

 

Nadat Tim Wulffraat de 1-0 op het niet aanwezige scorebord had laten aantekenen werden onze gasten stiekem wat sterker en scoorde zij voor rust 2x via snelle aanvallen. De thee??  Werd dus met een achterstand genuttigd.

2e helft:

Jermano Huwae verving Guido Moelee
Daan Sutorius verving David van Paridon
Rajendro Halman verving Enrico Patrick
Laurens Samsom verving Jonathan Richard
Pepijn Veerman verving Tim Wulffraat

Na de rust begonnen we weer met frisse moed en dat resulteerde in een mooie goal met z’n linkervoet van Randel Shakison op aangeven van Rajendro Halman.

Vlak daarna scoorde onze gasten uit de hofstad 2-3 en wonnen zij deze wedstrijd.