Komend weekend: werkzaamheden en afsluiting deel A4 en ring A10 Zuid, maar AFC prima bereikbaar

Verkeersinformatie voor het weekend van 31 oktober tot maandag 4 november.

Kom op vrijdag 1 november niet per trein of auto via de A4 en A10 Zuid naar AFC.

Ook op 2 en 3 november wordt grote drukte verwacht. Bouwcombinatie ZuidPlus schuift dan een enorme betonnen plaat dwars door de A10 Zuid en het spoor. Het is het eerste dakdeel van de nieuwe reizigerstunnel van station Amsterdam Zuid.

Vanaf donderdag 31 oktober 22.00 uur tot maandag 4 november 05.00 uur zijn de A4 en A10 Zuid afgesloten vanaf knooppunt Badhoevedorp tot aan afslag S109 RAI (richting Utrecht).
Op vrijdag 1 november en zaterdag 2 november rijden er geen treinen van en naar station Amsterdam Zuid en RAI. De metro rijdt deze dagen wél normaal en de binnenring van de A10 Zuid (van oost naar west in de richting Den Haag) is ook open.

Bijzonder is dat we de snelweg én het treinspoor afsluiten op een doordeweekse dag: de vrijdag. Omdat de omleidingsroutes A5 en A9 onvoldoende capaciteit hebben, verwachten we extreme verkeersdrukte en vertraging die kan oplopen tot meer dan een uur.

Voor meer informatie en omleidingsroutes klik hier

AFC is vanuit de stad en vanuit de A2 (vanuit Ouderkerk en via de Amstel) en de A9 (vanuit Amstelveen) prima bereikbaar.

Maar het kan druk worden, dus ga een kwartiertje eerder van huis.

Tot vrijdag, zaterdag en zondag op de club!