Koen Wesdorp kiest voor AFC

AFC trainer Uli Landvreugd verwelkomt een nieuwe speler in de selectie van AFC 1: Koen Wesdorp.


Foto: ©Headsprung


"Ik ben begonnen met voetballen bij MOC'17 uit Bergen op Zoom, de stad waar ik ben opgegroeid. Als jeugdspeler kwam ik vervolgens uit voor NAC Breda, waar ik negen jaar met veel plezier heb gespeeld. Daarna kwam ik nog twee seizoenen uit voor het belofte team van Willem II. Vervolgens maakte ik de overstap naar Helmond Sport. Maar na een seizoen Jupiler League voetbal begon ik het plezier in het spel te verliezen en heb aan de club gevraagd mijn contract te ontbinden. Ik wilde mij graag maatschappelijk gaan ontwikkelen".

Foto: ©Headsprung


De 23 jarige Brabander hervond het plezier bij Tweede Divisionist ASWH uit Hendrik Ido Ambacht. Hij groeide daar uit tot smaakmaker en publiekslieveling maar komt maakt nu de overstap naar AFC.


Foto: ©Headsprung

"De reden dat ik voor AFC heb gekozen is omdat het in mijn optiek de beste en mooiste amateurclub van Nederland is. Alles is enorm professioneel en goed geregeld en ik had er vrijwel gelijk een goed gevoel bij. De club kijkt gericht naar nieuwe spelers en ik vind het dus erg speciaal om door AFC gevraagd te worden voor hen te komen spelen".

AFC wenst Koen veel succes aankomend seizoen!