Kienen bij AFC is gegarandeerd gezellig…

Wat een geweldige avond was het afgelopen vrijdagavond. Voor het eerst in ons nieuwe clubhuis.

De mannen: Michael Parsser, Benjamin Pinto, Alain Leons, Tommy van Kampen en Jeroen Brussee waren vooraf best wel een beetje gespannen. Ze vroegen zich wel eens af of ze dezelfde sfeer en gezelligheid konden evenaren zoals in het oude clubhuis, maar niets bleek minder waar het was wederom een geweldig gezellig kienfestijn. Dit kwam natuurlijk mede door de fantastische inzet van het AFC horeca team onder leiding van Danielle Timmerman waarvoor hulde.

Het thema stond in het teken van oer Amsterdammer André Hazes en zijn stem en de stemmen van de ruim 300 deelnemers galmden regelmatig door het nieuwe clubhuis. Een geweldige opkomst ondanks de door het KNMI aangekondigde “code geel”

Na het inleidende filmpje kwamen de “sprekend”  op André Hazes lijkende toppers onder luid gejuich vanuit de catacomben de zaal binnen. Het feest kon beginnen: 4  rondes kienen met werkelijk fantastische grote maar ook mooie, praktische, kleinere prijzen, de prachtige team prijzen en natuurlijk de verrassende vraagtekens.

Het hele clubhuis zat vol met fanatieke kieners iedereen was muisstil als er weer een nummer werd omgeroepen, de spanning was soms om te snijden die Michael dan weer subtiel  doorbrak door een geweldig meezing nummer op te zetten. Letterlijk en figuurlijk stond iedereen op de banken schitterend om te zien en te beleven. Pure gezelligheid iedereen had plezier en genoot.

De vele foto’s die Tom Poederbach heeft gemaakt laten het plezier, vriendschap en verbondenheid met elkaar en met deze unieke voetbalclub duidelijk zien.

We willen hierbij alle sponsoren bedanken voor hun geweldige bijdragen en cadeaus zonder deze gulle gevers had dit spektakel echt geen succes geworden…

Maurice Koster, Jair Junge, TeqClub Mario Fan, Gassan Diamonds, Brussee B&O, Porsche Centrum Amsterdam, CST, Bonnit, Oostenrijk touringcars, Oger, AFC horeca, Sama Sebo, Lou Hekster, Coster Diamonds, De Logie wijnen, Café in the City, Old Sailor, Kisch en zonen, Housekeepin,5 brothers fat/Ceppi’s, Het Paardje, Miss Kien, Jack’s Casino, Velo, Mango, Mesiba, Brasserie Van Dam, Yuan’s Hotpot, Restaurant Oh!, Café La Bastille, Koekoek, The Padellers, The Beach Aalsmeer, Martinez chocolade, Chinchin, Waterdrinker Aalsmeer, Wijnhandel Batard, VinoTuyo, Het Koekenmannetje, Joey Singels, Nino Ockhuizen, Maarten Blokland en restaurant De Nachtwacht. .

Het was voor ons weer een eer en een waar goed genoegen om alles te organiseren en iedereen weer met een goed gevoel huiswaarts te zien keren.

Hartelijk dank voor jullie komst, fijne gezellige kerstdagen en een gezond en gelukkig 2023

De Kiencommissie.

Voor de foto's, gemaakt door Tom Poederbach, zie ona AFC Fotoalbum of klik hiet