Kienen 22 december

We zijn er niet bij, maar gaan wel Kienen! 

Voor de tweede keer op rij wist het Nederlands elftal zich niet te plaatsen voor een eindtoernooi. De Nederlander is daardoor het Oranje gevoel kwijt. Maar het KIEN gevoel niet….Verwacht daarom een super KIEN avond op vrijdag 22 december vanaf 20:00 uur in ORANJE stijl. 

Ook dit jaar zal het KIENEN onder de bezielende leiding staan van een prachtig KIEN Team dat bestaat uit Michael Parsser, Jeroen Brussee, Tommy van Kampen, Milan de Wijs en Kay Bottse. Dit jaar krijgen zij versterking van oud eerste elftal aanvoerder Benjamin Pinto. 

Zoals gebruikelijk kent iedere ronde weer hoofdprijzen, extra prijzen & verrassingsprijzen. Natuurlijk is er ook de jaarlijkse verkiezing van 'MissKIEN'. In het verleden gingen er al heel wat prachtige prijzen, gedoneerd door velen van onze AFC-leden, over de tafels. Dat zal dit jaar niet anders zijn. 

Maar dit wordt een KIENavond 2.0. Wij gaan u verrassen met nieuwe prijzen, extra gezelligheid en gekkigheid door de Kiencommissie. 

Noteer dus in de agenda: vrijdag 22 december vanaf 20:00 uur Kienen op AFC!

De nieuwe Kiencommissie  

 

** PS: 

U kunt zich aanmelden voor een Kiendiner op AFC vanaf ongeveer 18.00 tot 19.30 uur. 

Meld u zich hiervoor van tevoren aan bij de bar van AFC of bel naar 020-6445575 

Tot 22 december! 

 

Let op! Deze avond is enkel en alleen bedoeld voor AFC-leden met de minimale leeftijd van 18 jaar , met maximaal 1 introducé(e) per persoon

 

Zie ook de AFC Evenementenkalender