Jorg Smeets vertrekt bij AFC en reactie van Jorg

De trainer van ons Zaterdag 1 elftal, Jorg Smeets, zal onze club vanaf 1 januari aanstaande verlaten. Jorg heeft een contract getekend voor 3 jaar bij Ajax, waarvoor hij zal gaan werken in China.
Ondanks het lopende contract en het feit dat wij tevreden waren over zijn werkzaamheden tot nu toe heeft de TC besloten Jorg deze kans te gunnen. Bij ons was reeds langer bekend dat hij nog de ambitie had om in het buitenland aan de slag te gaan en wij wensen hem dan ook alle succes bij deze mooie kans.
De komende weken zal de TC zich beraden over zijn opvolger.
Technische Commissie AFC

Reactie van Jorg
Beste AFC'ers
Na een fijne 1,5 jaar bij jullie mooie club AFC, neem ik helaas tussentijds afscheid in verband met een kans die ik niet af kon slaan vanwege mijn wens om ooit nog een keer in het buitenland te werken. Bij deze wil ik de club bedanken dat ze me deze kans gunnen en toestemming hebben gegeven om dit avontuur aan te gaan.
Langs deze weg wil ik graag iedereen bedanken waar ik mee gewerkt heb of die iets voor AFC Zaterdag 1 heeft kunnen betekenen de afgelopen 1,5 jaar.
In het bijzonder natuurlijk de spelers, die het op het veld moeten doen maar met name ook de heren, Tim en Wiebe op de achtergrond die ervoor zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt, de verzorgers Dennis, Bas ,Wim en Floor die ervoor zorgen dat de spelers er soepel bijlopen, grensrechters André, Mario en Gerrit die altijd eerlijk meededen en om zeker niet te vergeten uiteraard mijn assistent/keeperstrainer John, die mij met raad en daad heeft bijgestaan, mooi om na de goede band met je vader, nu dezelfde met jou te hebben.
Tevens wens ik alle AFC'ers en AFC Zaterdag 1 in het bijzonder heel veel geluk, gezondheid en sportief succes de tweede seizoenshelft en in de toekomst.
Alvast fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling.
Nogmaals, oprecht bedankt en tot ziens!
Jorg Smeets