John de Lange keeperstrainer van AFC 1

De Technische Commissie van AFC is verheugd te kunnen melden dat ook de laatste positie binnen de Technische Staf van het 1e elftal inmiddels is ingevuld.
John de Lange (52) is per direct aangesteld als Kkeperstrainer van AFC 1 en vult daarmee het gat op dat was ontstaan na het vertrek van Theo Zwarthoed.
De Lange, die vroeger als keeper zelf jarenlang furore maakte bij het roemruchte DWS, is geen onbekende binnen onze club. Al jarenlang is hij aan AFC verboden als Ccördinator Keepers & Keeperstrainer voor de gehele jeugd en bovendien was hij de afgelopen 4 seizoenen actief als assistent en keeperstrainer van AFC Zaterdag 1.

Naast zijn werkzaamheden bij AFC 1 zal John zijn werkzaamheden bij de jeugd ook voortzetten. Dit laatste doet hij uiteraard in samenwerking met een 4-tal andere (jeugd)keeperstrainers.
De TC is dan ook zeer content met deze interne oplossing en het feit dat zodoende alle keepers vanaf het 1e tot en met de jeugd door dezelfde ogen bekeken en volgens dezelfde visie getraind worden.

TC AFC