JO12-5

Zaterdag 12 december 2020 traden we vol goede moed op veld 3 aan tegen JO12-4. Zouden we wederom kunnen stunten, zoals 2 weken eerder tegen JO12-3 toen we met 4-2 wonnen met prachtige doelpunten van Bjorn2x, Stan en Gustav?

We begonnen wat afwachtend en verdedigend aan de wedstrijd, waarbij onze achterhoede en middenvelders behoorlijk onder druk kwamen te staan, maar met stug en slim verdedigen en met de goed keepende Hugo werden doelpogingen van de tegenstander voortreffelijk gekeerd, zodat het lang 0-0 bleef. Als eenzame spits loerde Stan met snelle acties en diverse schaarbewegingen op de counter en uiteindelijk werd dat beloond, waardoor Bjorn de 1-0 voortreffelijk scoorde. Daarna toonden we meer lef en kon de actieve Henri zich eindelijk ook meer met de aanval gaan bezighouden.
Helaas kreeg we toen wel de gelijkmaker en nog een paar doelpunten om onze oren, omdat daardoor meer ruimte voor de tegenstander ontstond. De 2e helft ging Boele als aanvallende middenvelder spelen, Milan in de punt naar achteren, Henri, Stan, het onverzettelijke duo Mateo en Maurits in de achterhoede en de altijd hard werkende Max op het middenveld. Echter, liep de score nog wat op in het voordeel van JO12-4, maar ook wij scoorden en kregen veel kansen, waarbij Boele 2x scoorde ( o.a. via een goede assist van Gustav ).
Het mooiste doelpunt van de dag kwam op naam van Maxwell, die een lage voorzet met zijn rug naar het doel technisch met zijn hak inschoot.
Jongens: jullie raken steeds beter oo elkaar ingespeeld en het is een echt hecht team geworden. Dit is te danken aan het deskundige werk van de diverse jeugdtrainers, maar vooral zeer zeker ook aan de uitstekende begeleiding en coaching van Heleen en Peter, waarvoor grote waardering!
Fijne feestdagen en een gezond, voorspoedig en sportief jaar 2021 toegewenst!

AFC- opa Maurice