Trainingsschema jeugd 2019-2020

Trainingsschema ATA

Het nieuwe seizoen gaat binnenkort van start. De eerste trainingen en oefenwedstrijden van onze selecties beginnen vanaf maandag 19 augustus a.s. en de overige jeugdelftallen zullen vanaf maandag 26 augustus gaan starten.
AFC start dit seizoen met maar liefst 128 teams; een prachtig aantal en geeft tevens aan welke omvang onze vereniging heeft.

Teams Zaterdag Zondag
Interne comp. 5 jaar 0 12
Interne comp. 6 jaar 0 16
Jongens 43 21
Meiden 10 1
Senioren heren 15 8
Senioren dames 0 1
Klassieke veteranen 1 0
Totaal 69 59

De puzzel om alle teams elke week te laten trainen en wedstrijden te laten spelen is vrij groot en geeft vooral dit seizoen met de transitie van ons sportpark van 7 naar 5 velden de nodige uitdagingen.
Met de hulp van diverse mensen is het dan ook gelukt om deze puzzel te voltooien. Achter de schermen is hard gewerkt met de KNVB, onze verenigingsmensen, coördinatoren en commissies om een goed plan neer te leggen waarop wij met zijn allen de komende periode kunnen varen.
Echter zal het in de praktijk er wel eens anders kunnen uitzien, mede door de bouw van het nieuwe complex waardoor we soms moeten gaan inschikken. We gaan het de komende tijd ervaren en bij voorbaat vragen wij jullie medewerking, begrip en geduld.

Voor het bekijken van het voorlopige trainingsschema klik hier

 

 

 

 

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site