Jan Wortel 90 jaar!

Afgelopen zondag, 4 oktober, werd Jan Wortel (wie kent hem niet, van de wedstrijdtafel!) 90 jaar! Dat is op gepaste wijze gevierd met taart, cadeaus en een muzikale aubade door Kees Koedood. Jan was zeer verrast en bijna sprakeloos.
Iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit mini-feestje wordt bij deze hartelijk bedankt!

Dankwoord van Jan
Beste clubgenoten,
Door de bekende corona omstandigheden kwam het zo uit, dat ik mijn 90-ste verjaardag op AFC doorbracht.
Daarvan heb ik absoluut geen spijt gehad. Velen hadden zich ingespannen om mij een onvergetelijke dag te bezorgen, een actie, waar zij onvoorwaardelijk in zijn geslaagd.
Met een aubade door twee bevriende AFC-pianisten, een knots van een taart en groot aantal andere attenties werd ik zeer aangenaam verrast en bovendien was het kantoor, waarin door sluiting van het clubhuis de wedstrijdtafel was gehuisvest, versierd met vlaggenlijnen.
Ook de AFC-fotograaf, die het fraaie AFC 125 boek van foto’s voorzag, Tom Poederbach, was aanwezig, zodat e.e.a. ongetwijfeld uitstekend in beeld gebracht zal zijn en ook anderen deden hun best deze dag te vereeuwigen.
Voor deze buitengewone en onvergetelijke dag ben ik jullie uiterst dankbaar en het vervult mij met trots lid te zijn van onze fantastische club.Helaas is mijn grootste verjaardagwens, terug naar normale tijden, nog niet uitgekomen, maar ook dat komt, t.z.t. wel voor elkaar.
Nogmaals bedankt en tot spoedig ziens!
Jan Wortel  

Voor de foto’s zie ons AFC Fotoalbum of klik hier