Informatie kaartverkoop AFC - Heerenveen (KNVB Beker) 27/10

AFC 1 heeft zich via de overwinning op FC Lisse gekwalificeerd voor het hoofdtoernooi van de “grote” KNVB-beker. Tijdens de loting, die mede door onze speler Thomas Verhaar werd verricht, kwam Eredivisionist Sportclub Heerenveen uit de koker. Een aansprekende tegenstander waartegen AFC thuis op ons mooie hoofdveld gaat spelen!

De wedstrijd vindt plaats op ons sportpark Goed genoeg op woensdag 27 oktober, aanvang 20:00.

LET OP: Ons sportpark is de gehele dag gesloten. Alle trainingen van de jeugd en senioren komen te vervallen. Vanaf 17:30 is ons sportpark geopend voor het wedstrijdbezoek.
 

Het AFC-bestuur wil haar (jeugd)leden en donateurs op het volgende attenderen:

– Kaartverkoop vindt uitsluitend plaats via e-ticketing.

– Ieder AFC-lid dient vooraf een e-ticket toegangskaart aan te schaffen.

– Bestuurspassen voor de Tweede Divisie zijn NIET geldig.

– Via de AFC-Nieuwsbrief wordt er een link toegestuurd waar AFC’ers hun toegangskaartje kunnen kopen. Dus wij verzoeken u om uw mail goed te controleren!

– Ben je een neutrale toeschouwer en wil je de wedstrijd bezoeken, dan kan je hier een toegangskaart aanschaffen.

– Ben je supporter van sc Heerenveen dan verwijzen wij je voor het aanschaffen van een toegangskaart naar de website van sc Heerenveen. Eerder gekochte kaarten zijn gewoon geldig.

– De kassa’s op ons sportpark zijn op de wedstrijddag gesloten.

– Deze wedstrijd valt onder de regels van het Betaald Voetbal, bezoekers dienen een Corona Toegangsbewijs te kunnen overhandigen.

–  Het bezoeken van een wedstrijd is enkel toegestaan met een volledig vaccinatiebewijs (via de CoronaCheck app), een herstelbewijs of een negatieve coronatest afgenomen binnen 24 uur voor de wedstrijd. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar.

Het bestuur hoopt dat vele AFC’ers en vooral onze jeugd deze speciale wedstrijd komen bezoeken om “Ons Eerste” aan te moedigen!