Informatie Interne Competitie

Hierbij sturen wij jullie alle benodigde informatie voor de start van de interne competitie.

Teamindeling:
De eerste 3 zondagen zullen worden besteed om alle kinderen beter te leren kennen en worden er gemixte onderlinge wedstrijden gespeeld.
Na deze 3 zondagen zullen de teamindelingen per mail bekend worden gemaakt en op de website worden gezet. Ook voor de 2014 kinderen (CL) zullen we weer zo starten, dus komen de huidige teams voor 3 weken te vervallen. Wij hebben al van veel ouders een vriendschapsverzoek binnengekregen en deze bewaren wij voor de indeling over een paar weken. Voor iedereen die dit nog niet gedaan heeft graag voor 1 september dit sturen naar wedstrijdzaken@afc.nl. Graag 1 vriendschapsverzoek per speler inleveren.

Leiders:
Vanaf dit seizoen zullen wij zonder leiders op het veld gaan werken. Wij hebben gemerkt in de corona periode dat hoe minder volwassenen er op de velden zijn hoe meer rust er bij de kinderen is en hoe meer de spelers zelf ontdekken hoe ze willen en kunnen voetballen, dit draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van de spelers in deze jonge leeftijd. Wel willen wij per team een leider aanstellen voor buiten de velden.
Dit houdt in: Wedstrijdshirts ontvangen/verdelen – App groep aanmaken met ouders om info te verstrekken – Als leider in de app groep met coördinator – Uitslagen bijhouden. Wil je leider worden graag een bericht naar wedstrijdzaken@afc.nl en graag je telefoonnummer erbij.

Begeleiding:
Elke zondag zal de interne competitie coördinator (Xander) ondersteund worden door 3 jeugd spelers vanuit de jeugdselectie teams. Dit team is verantwoordelijk wat er op de velden gebeurd, zoals bovenstaand genoemd zullen wij vanaf dit seizoen zonder leiders op het veld gaan werken. Ouders/supporters/leiders zijn welkom achter de hekken. Op het nieuwe sportpark is dit rondom mogelijk.

Kleding:
Wedstrijden op zondag. Bij wedstrijden worden de spelers verwacht in AFC wedstrijd tenue. Het wedstrijdshirt voor het team waarin je uit komt krijg je van AFC na de teamindeling (dus na die 3 weken gemixt spelen), het zwarte broekje en de rode kousen dienen zelf aangeschaft te worden.
Trainingen: Bij de trainingen op de ATA worden de spelers verwacht in AFC trainingskleding. Dit dient zelf aangeschaft te worden. Het is niet de bedoeling dat de spelers trainen in het wedstrijdshirt wat op zondag gedragen wordt.
Kleding kan besteld worden bij Voetbalshop Amsterdam. https://www.voetbalshop.nl/search?q=afc

Wedstrijden:
Elke zondag zal de interne competitie onderlinge wedstrijden spelen. We hebben dit jaar de oudste in het 1e blok en de jongste in de het 2e blok.
Start wedstrijden: Zondag 23 augustus
Geboortejaar 2014: Veld 4 : 9:00 – 9:45 (3 wedstrijden van 12 min)
Geboortejaar 2015: Veld 4 : 10:00 – 10:45 (3 wedstrijden van 12 min)

Training:

De interne competitie traint op de woensdagen bij de ATA (AFC Trainers Academy).
Start training: Woensdag 26 augustus
Geboortejaar 2014: Veld 4 : 14:00 – 15:00
Geboortejaar 2015: Veld 5 : 14:00 – 15:00
Is het niet mogelijk dat de speler om 14:00 aanwezig kan zijn door een continue rooster graag even een mail naar wedstrijdzaken@afc.nl . Wij zullen dit verzamelen en met de ATA bepalen of ze een uur later kunnen trainen. Hier volgt bericht over na aanleiding van de mails.

Programma tot de herfstvakantie:
Zondag 23 augustus (gemixt)                                                                                 
Zondag 30 agustus (gemixt)
Zondag 6 september (gemixt)
Zondag 13 september
Zondag 20 september
Zondag 27 september
Zondag 4 oktober          

Zijn er vragen dan hoor ik het graag!
Met sportieve groet,
Xander Kristel