In Memoriam Theo van Broekhuizen

Op 22 juni j.l. overleed na een lang en zwaar ziekbed onze AFC-Ridder Theo van Broekhuizen op de veel te jonge leeftijd van 70 jaar.
Theo werd als jongetje van 10 op 1 augustus 1960 lid van AFC en speelde decennia lang met zijn jongere broer Jan in recreatie zondag-senioren elftallen met andere bekende AFC-ers als Nico Gianotten, Michael Kahn, Tom Blok, Jan Willem Bronwasser, Dennis de Wit, e.a.                                  


AFC 8 seizoen 1984-1985
Staand vlnr : Joost Vellenga, Rik de Boer, Marcel Nieuwenhuis, Koen van Os, Hans Krul, Theo van Broekhuizen.
Zittend vlnr: Jacques van der Glas, Jan-Willem Bronwasser, Nico Gianotten, Tom Blok, Jan van Broekhuizen, Gerlof Wielinga

Met zijn vooraanstaande Wijnhandel B.J. De Logie uit de Beethovenstraat in Amsterdam heeft Theo vele jaren lang AFC met advertenties ondersteund en menig AFC-jubilaris werd gedurende een lange periode van tientallen jaren verrast met een kistje wijn van De Logie!
Theo was een Bourgondiër pur sang en een echte familieman, hij hing aan het leven en heeft tot het laatst gevochten, maar deze ongelijke strijd niet kunnen winnen.

Wij condoleren zijn echtgenote Evelien, zijn dochters Suze en Barbara, zijn broer Jan en overige nabestaanden en vrienden met dit grote verlies. 
De crematie zal op 31 juli in besloten kring plaatsvinden.
Ad Westerhof – Kees Gehring