In Memoriam: Louise van Nimwegen

Afgelopen woensdag ontvingen wij het trieste bericht van het plotselinge overlijden van Louise van Nimwegen, speelster van onze Vrouwen 2. Zij mocht slechts 20 jaar worden.  

Louise had zich dit seizoen aangesloten bij de vrouwenselectie van AFC en maakte als verdedigster deel uit van het nieuwe jonge Vrouwen 2 team. Een heel nieuw team dat zich nog moest vormen en waarin Louise gedurende het seizoen haar plek bij onze club had gevonden. Louise was altijd erg betrokken, toegewijd en gedreven. Zij wist wat teamsport betekent en voetbal was haar passie. Altijd alles eraan doen om aanwezig te zijn voor training en wedstrijden. Ze nam op haar vrije zondag de tijd om de volgende tegenstander te analyseren. Ze had inzicht en overzicht op en naast het veld, tijd voor haar teamgenoten en was een fijne sparringpartner voor de trainer. Op zondag 24 maart bereikten de meiden samen het kampioenschap. Drie dagen later is Louise overleden. Haar intens verdrietige teamgenoten en trainers dragen het kampioenschap op aan hun lieve nummer 2. Rust in vrede, Louise

Wij wensen de ouders van Louise, haar zusje Amber, familie en haar vele vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Voorafgaand aan de wedstrijd van ons eerste elftal tegen Rijnsburgse Boys werd een indrukwekkende minuut stilte gehouden, waarbij ook de selecties van Vrouwen 1 en 2 op het veld betrokken waren. Zie hier de herdenking voor Louise.