ICONIX Energy Drink voor 3 jaar AFC Vriendelijk Bedrijf

Met trots stelt de Commerciële Commissie ICONIX Energy Drink aan u voor
als nieuw AFC Vriendelijk Bedrijf. 

Filmproductie door AFC Vriendelijk Bedrijf Headsprung. Voice over: AFC lid Julius van ’t Hek. 

David Westerhof (Commerciële Commissie AFC) is blij met de gesloten verbintenis met ICONIX. “We zijn als Commissie continu bezig met het zoeken van bedrijven die echt wat toevoegen aan AFC als club. ICONIX is een ambitieus en sportief merk met een duidelijke focus op Amsterdam. AFC is trots dat we de komende drie jaar met ICONIX aan de toekomst werken.”

ICONIX is een nieuwe speler in de wereld van de energy drinks. Uitsluitend bestaande uit natuurlijke stoffen is het een gezonder alternatief op de bestaande energiedranken. Alle werkzame bestanddelen van ICONIX verhogen de weerstand en geven op natuurlijk wijze een energieboost. ICONIX is vanaf het begin van het huidige seizoen te verkrijgen in ons clubhuis.

Tom Pruim (ICONIX) verklaart waarom AFC voor ICONIX een logisch bedrijf was om mee in zee te gaan. “Met AFC hebben we een belangrijke voet aan de grond gekregen in de wereld van het Amsterdamse amateurvoetbal. Het is onze ambitie om te groeien, en een partnership met één van de beste amateurclubs van Nederland sluit hier naadloos bij aan.”

Als AFC kijken wij uit naar de samenwerking met ICONIX Energy Drink.

Meer weten over ICONIX? Bezoek hier de website.