HHC Hardenberg - AFC 0-0 met TV samenvatting

Onderstaand verslag is overgenomen van de website HHC Hardenberg
Ditmaal geen verslag van onze zijde.

Voor de TV samenvatting zie ons AFC-TV of klik hier

Geen goals bij HHC – AFC
Veel kansen en nul goals. De wedstrijd tussen HHC Hardenberg en AFC was zeker niet saai, maar met het resultaat zijn de oranje-zwarten niet blij. Vooral met de afronding ging het mis bij de ploeg van Pascal Diender. De Hardenbergers hadden het overwicht maar wisten dit niet te benutten.

De eerste kans van de wedstrijd kwam op naam van Djuric Ascension. Keeper Nick Borgman wist zijn schot te keren. Daarna bleef het een tijdje stil met de kansen, de tamme fase in de wedstrijd getuigde niet van veel scoringsdrift. Pogingen van Rob van der Leij en Danny Bouws strandden nog voordat er echt gericht op het doel kon worden geschoten. Na ruim een halfuur spelen was er wel een aardige mogelijkheid van AFC. Splinter de Mooij kopte de bal richting het doel van HHC, maar de doelman was attent.

In de tweede helft pakte HHC helemaal de overhand. Het begon met een goede voorzet van Jesper Drost aan Gersom Klok, die met pech naast het doel schoot. Kort erna kwam AFC met een antwoord op de kans: De Mooij knalde de bal op een haar na links naast de goal. Vervolgens kreeg Hardijk meerdere kansen en mocht in de rebound Van der Leij het proberen: opnieuw slaagden de HHC’ers er niet in zichzelf te belonen. Ook verdedigers Serge Fatima en Pascal Mulder deden een duit in het zakje der kansen. Fatima kopte naast en Mulder stond buitenspel terwijl hij scoorde. In de blessuretijd wilde Klok nog het tij keren, was het niet dat hij een verdediger op zijn weg vond. Al met al had HHC meer verdiend.
 

Opstelling AFC: Gijs van Zetten, Djuric Ascension (79' Kenny Teijsse), Dalian Maatsen,Guus van Weerdenburg (84' Tim Linthorst), Gevero Markiet, Cody Claver, Joël Tillema, (C) Milan Hoek, Splinter de Mooij (70' Kevin Visser), Melvin Platje (79' Owobowale) en Raily Ignacio (Oussama Siali).