Herfst2Daagse wederom zeer geslaagd

Waar het gisteren nog heerlijk "voetbalweer" was met een stralend zonnetje deed de herfst vandaag z'n intrede tijdens onze 2daagse.
Dit weerhield alle spelers en speelsters er niet van om tijdens elk spelletje, activiteit en wedstrijd vol tegenaan te gaan. Onder begeleiding van de toppers uit de JO17 selectie, MO17 selectie, JO19 en een paar jeugdtrainers is er gedribbeld als Messi tijdens de estafette, zijn er panna's uitgedeeld als Touzani in de boarding en gedart als Michael van Gerwen met een opblaas dartboard.

Het hoogtepunt van alle spelletjes bleek toch wel de stormbaan. Deze baan deed zijn naam meer dan eer aan, niet alleen vanwege het weer maar vooral door de manier waarop iedereen over de baan heen ging. De spelers/speelsters (stiekem deden de begeleiders ook af en toe mee) stormden over de stormbaan en genoten met volle teugen.
Helaas was het niet alleen maar lachen, gieren, brullen op de stormbaan. Xavi was te stormachtig voor de stormbaan en viel op z'n hak en kon niet meer verder. Gelukkig hoeft Xavi niet te lang te treuren want hij is door de top fysio van ons eerste elftal opgelapt en kan hij deze week alweer voetballen!

Aan het eind van de 2daagse was er een prijsuitreiking waar de toernooiwinnaars, makers van de mooiste goals in het zonnetje werden gezet. Speciale aandacht ging uit naar de speler en speelster die zich als echte AFC-ers gedragen hebben deze twee dagen!
Bij deze willen we alle spelers en speelsters bedanken voor de komst en de glimlach op het gezicht van de organisatie. Daarnaast willen we vooral iedereen bedanken die ons geholpen heeft met het organiseren en begeleiden, zonder jullie was dit niet mogelijk geweest.
Namens de evenementen commissie: bedankt, en hopelijk tot volgend jaar!