Herfst2daagse met verslag en foto's

Tradities zijn er om in ere te houden en de Herfst2daagse is door de jaren heen een echte AFC traditie geworden. Dit jaar vond dit gezellige evenement plaats op 18 en 19 oktober.

Maandag ochtend was het zover en werden meer dan 100 jongens en meisjes afgezet bij de kleedkamers, de Herfst2daagse stond op het punt te beginnen.Nadat alle kinderen hun team en trainer hadden gevonden stond de eerste training op het programma. Heerlijk om te zien hoe enthousiast de kinderen zijn en met hoeveel plezier ze onderling trainen.
De trainers hadden een mooie training uitgezet met de wel bekende oefeningen als 1 vs 1,  dribbeloefeningen en er werd geëindigd met een fanatiek partijtje.
De panna’s, scharen en hakjes vlogen ons om de oren en daarna was het tijd voor een welverdiende ontbijtkoek en wat te drinken in de kleedkamer.
Na de tweede training en een lekkere lunch was het tijd om naar huis te gaan, even opladen voor dag 2.

Ondanks dat het licht regende dinsdag ochtend was het enthousiasme niet minder dan de dag ervoor. Misschien komt dit doordat de dinsdag in het teken stond van voetbal en spelletjes.
De ochtend lekker trainen en na een lekker banaantje was het tijd voor de spelletjesmiddag.
Van 4opeenrij tot latjetrap en van de pannakooi tot de mooiste goal, bij elk onderdeel werd er met veel lol gestreden voor de winst.
Na het laatste fluitsignaal konden alle kinderen weer worden opgehaald bij de kleedkamers.

Wij kijken terug op twee super dagen met allemaal gezellige, fanatieke AFC kids.
Veel dank aan alle trainers en coördinatoren en tot volgend jaar!

Joanie, Karin, Kelly en Natascha

Evenementen commissie AFC

Foto's van dag 1,gemaakt door Tom Poederbach. 
Zie ons AFC Fotoalbum dag 1 of klik hier
Zie ons AFC Fotoalbum dag 2 of klik hier