Herfst2Daagse met foto's

Maandag 23 oktober begonnen 147 kinderen opgewekt, maar in zeer dichte mist, met de herfst tweedaagse van 2023 op de velden 2, 3 en 4 van Sportpark Goed Genoeg.

De eerste dag betrof uitsluitend wisselende partijtjes voetbal voor de twee verschillende leeftijdsgroepen. De kleintjes in de Eredivisie & Champions League speelden tot 12 uur en de  08 t/m 012 tot 2 uur. En toen was de mist nog steeds niet opgetrokken.

24 oktober was weer ander weer, het miezerde zo nu en dan. Dat zorgde er voor dat de grote attractie, berucht van de het zomerkamp niet opgebouwd werd ,omdat dat niet raadzaam geacht werd om die nat te gebruiken. Maar de andere attracties konden wel gebruikt worden zoals de super-keeper met de grote handschoenen, die altijd heel spectaculaire beelden oplevert. Ook was er de stormbaan met de glijhelling, de bowling kegels, het renparcours en het op de lat schieten op een klein doeltje, daarnaast werd er in de overloop ook nog gevoetbald.
Kinderen waren ondanks het niet al te fraaiere weer uitgelaten bezig. De foto’s geven een indruk van hoe dat alles ging.

Voor foto’s klik hier