Henny Kottmann is met pensioen

Afscheid van Henny Kottmann: Een Einde van een tijdperk

Afgelopen zaterdag werd tijdens een heerlijke BBQ op AFC feestelijk afscheid genomen van Henny Kottmann.
Henny, niet alleen Ridder maar ook lid van Verdienste, gaat na vele jaren gewerkt te hebben bij AFC genieten van zijn welverdiende pensioen. Hij kwam via het bedrijf Bonnit van toenmalig secretaris en erelid Kees Gehring terecht op de administratie als verenigingsmanager. Een functie die hij de afgelopen jaren met hart en ziel heeft vervuld, en naar iedereen zijn volle tevredenheid heeft uitgevoerd.

Remco Post, die als bestuurslid nauw met Henny heeft samengewerkt, hield een mooie toespraak over wat Henny voor AFC heeft betekend. Vervolgens nam Henny zelf het woord en vertelde hij in een pakkende speech hoe hij als 10-jarige jongen lid werd van AFC. Hij deelde zijn vele ervaringen en herinneringen uit zijn lange tijd bij de club.

In mijn eigen toespraak benadrukte ik dat Henny en AFC onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn: “Henny is AFC en AFC is Henny.” We zijn Henny dan ook veel dank verschuldigd voor zijn jarenlange inzet.

Ik weet zeker dat we Henny nog vaak bij AFC zullen zien. Veel van zijn vrienden, die ook aanwezig waren bij zijn afscheid, zullen daar zeker aan bijdragen.

Brian Speelman
Voorzitter AFC

Voor de foto’s van Tom Poederbach klik hier