Fikse nederlaag van JO13-3

Thuis tegen DWS O13-1, waarvan we wisten dat ze een aantal sterkere spelers zouden opstellen, om zich veilig te spelen voor degradatie.

Bij ons lukte er vandaag weinig en ook de felheid en de vorm/ wedstrijdritme ontbrak bij een aantal spelers.

Daarbij hielpen we onze tegenstander, die overigens op alle fronten beter was dan wij, ook nog eens aan een paar doelpunten, waardoor de uitslag wel erg ruim uitviel: rust 0-3, eindstand 0-7.

En dat is jammer, met name voor ons eigen positieve doelsaldo!

Natuurlijk waren er een aantal zaken die voor ons nadelig uitpakten: een paar vakantiegangers waardoor we maar 1 wissel hadden, 2 blessure gevallen en met weinig man 1 keer per week getraind in de afgelopen weken.

Maar als je weet dat je tegen een sterke tegenstander speelt dan moet je zelf met volle inzet de duels aangaan, veel loopwerk zonder bal doen, elkaar steeds goede rugdekking geven en coachen. Zeker als de tegenstander snelle buitenspelers heeft!

Dan probeer je de nederlaag zo klein mogelijk te houden en krijg je met een paar countermogelijkheden zelf ook nog de kans om tot scoren te komen.

Gelukkig deden we dat in de 2e helft al beter, maar hielden het niet tot het eind vol….

Nog 1 wedstrijd te gaan, uit bij DCG ( zijn al kampioen), zaterdag 25 mei, aanvang wedstrijd 09.00 uur.

Hopelijk hebben we een goede les geleerd van deze wedstrijd!

Wie deden het: Can, Fabian, Yul, Dylan, Sami, Christiaan, Adam, Ori, Demir, Jayson, Buster, Gregor. Op de bank de geblesseeren Joshua en Teun.