FC Lienden - AFC 1 - 1

Hieronder het verslag van NH Sport

AFC morst punten bij FC Lienden
AFC is op bezoek bij FC Lienden niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel. De Amsterdamse ploeg blijft wel derde in de tweede divisie.
Beide ploegen wilden vooruit verdedigen, wat er in resulteerde dat het spel zich in de eerste helft vooral op het middenveld afspeelde en er slechts een paar kleine kansjes waren.
Na de weinig aantrekkelijke eerste helft, was het na de rust niet heel veel beter. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd kwam AFC op voorsprong doordat invaller Jordi van Gelderen de bal binnenkopte uit een corner. Lang kon de ploeg niet genieten van de voorsprong want drie minuten later scoor de De Vogel de gelijkmaker.
"AFC heeft gewoon een geweldige ploeg", zei Hans Kraay jr., de trainer van FC Leinden. "We mogen blij zijn met een puntje".
Ondanks het gelijke spel blijft AFC op de derde plaats van de ranglijst staan met 25 punten uit 14 duels.

Opstelling FC Lienden: Schimmel; Wilsterman, van der Neut, Broekhof, van Rijn; Goorman, van der Laan, Vreekamp; Ajiach, Fennebeumer, Loukii
Opstelling AFC: Zonneveld; Nijpels, Moelee, Richard, van den Brink (58. Jesse), Jansen, van Zoolingen (79. van Gelderen), Kulhan, Sutorius (72. Koopman), Bosma, Grootfaam

Bekijk hier de samenvatting:

Bekijk hier de reacties van beide trainers na afloop:

 

Voor foto's zie ons AFC Fotoalbum of klik hier