Eerste training meisjes en vrouwenvoetbal

Donderdag 22 mei, 17:45u. Het hoofdveld van AFC trekt veel bekijks. Wat is hier aan de hand? Speelt ons eerste een belangrijke wedstrijd? Nee, niets is minder waar. 12 dolenthousiaste meisjes zorgen voor een prachtig historisch beeld: een eerste meisjes training ooit op een AFC veld! Geweldig!

De World Cup en Champions League meisjes hebben onder leiding van Fabio Fiore een leuke training!

 Nadat de jongste jeugd ons hoofdveld heeft verlaten is het de beurt aan de C en B junioren meisjes die zich reeds hebben aangemeld bij AFC. Onder leiding van Ajax speelsters Eshley Bakker en Laura du Ry zorgen 'pass en trap oefeningen', positiespel en een afsluitend partijtje ervoor dat de C en B meisjes  met een goed en voldaan gevoel weer huiswaarts keren. 

 

Ondertussen staat een groep van 22 senioren vrouwen te trappelen om het prachtige hoofdveld van Goed Genoeg te betreden. Een leuke mix van vrouwen tussen de 18 en 32 jaar staat klaar om elkaar voor het eerst te ontmoeten. Prachtig om te zien dat het tussen veel vrouwen onderling direct klikt.
Deze training staat onder leiding van de assistent trainer van de Ajax vrouwen en trainer van AFC A1 voor het komend seizoen: Benno Nihom. Benno wordt geassisteerd door de goede en enthousiaste Eshley Bakker en Laura du Ry. Een leuke, felle training, die wordt afgesloten met een boeiende 11 tegen 11 partij zorgt ervoor dat deze historische avond een prachtig einde krijgt!

 Fabio, Eshley, Laura en Benno, bedankt voor de leuke training!

 Meisjes en vrouwen, geweldig dat jullie aanwezig waren tijdens dit mooie AFC moment! Dit kan alleen maar veel goeds betekenen voor de aankomende jaren!

 Michael Parsser