Een zeer geslaagde AFC Sponsor BBQ

Onder een stralend zonnetje vond donderdag 9 juni jl. de Sponsor Barbecue plaats.
Op het grote buitenterras van ons nieuwe clubhuis was alles in gereedheid gebracht om te gaan genieten van een heerlijke barbecue, inclusief een buitenbar en heel wat parasols.

Voor deze gelegenheid waren de AFC Vriendelijke Bedrijven en Business Club Members uitgenodigd vanwege hun financiële ondersteuning. En ook de spelers en staf van ons aller eerste waren aanwezig, vooraf aan een conditietest die ze voor hun vakantie nog moesten ondergaan. 
Voorzitter van de Commerciële Commissie David Westerhof heette de aanwezigen van harte welkom, bedankte de sponsoren voor hun geweldige steun in de afgelopen twee jaar. Het was een moeilijke periode door de Corona situatie, maar mede door deze steun heeft AFC zich goed kunnen handhaven, en is ondertussen een prachtig nieuw clubhuis gerealiseerd. Daar kunnen we nu, zo beëindigde David zijn welkomstwoord, bijzonder van genieten.  
Genoten werd er zeker. Vele smakelijke hapjes werden geserveerd. Het was smullen geblazen.

Tussendoor werd door aankomend voorzitter Brian Speelman het eerste exemplaar van het gloednieuwe derde nummer van het magazine “De AFC-er” aangeboden aan scheidend voorzitter Ad Westerhof, die een prachtige poster ontving van de voorkant van het magazine, waarop hij staat afgebeeld. De inhoud van dit nummer is weer zeer de moeite waard, veel clubgenoten komen aan het woord, de fotografie is prachtig. Eén van de verhalen betreft een uitgebreid verhaal over oud-trainer Pim van de Meent, die AFC in heel wat functies met succes gediend heeft.
Alle aanwezigen konden het magazine mee naar huis nemen. Dit derde nummer van de AFC'er wordt breed verspreid en wordt komende week toegestuurd aan alle leden van AFC.

Na dit intermezzo was er onder het genot van een drankje nog ruim voldoende tijd om met elkaar te spreken over de belangrijke en iets minder belangrijke dingen van het leven. Zo werd het onder regie van de Commerciële Commissie een zeer geslaagde AFC sponsor barbecue, mede door de excellente horeca o.l.v. Danielle Timmerman. Op naar de volgende

Voor foto's van Tom Poederbach zie ons AFC Fotoalbum of klik hier