“Een bonte jubileum kienavond

“Een bonte jubileum kienavond?”

Op vrijdag 18 december 20.00 uur a.s. vindt op AFC weer het traditionele kienen plaats en wel voor de 20ste keer onder de bezielende leiding van het kiendreamteam bestaande uit Ron van Doesburg, Ronald Koster, Hans Hulst, Lou Hekster, Roy van Dijk en Nicky Hekster. Een jubileum dus. Dat gaan we in stijl vieren. Elke deelnemer wordt dan ook geadviseerd zich feestelijk uit te dossen, liefst de dames in gala en de heren in black-tie. Een ding kunnen we u reeds verklappen: er zullen extra jubileumprijzen zijn voor de best geklede man en vrouw!

Zoals te doen gebruikelijk kent elke ronde weer hoofdprijzen, extra prijzen, die vallen op een kaartnummer, en verrassingsprijzen onder de bekende Doos met het Vraagteken. In het verleden gingen er al heel wat mooie prijzen, gedoneerd door velen van onze AFC-leden over de tafels.

Elk jaar treft de kiencommissie ook weer nieuwe en onbekende gezichten aan, terwijl toch altijd duidelijk gesteld wordt dat het evenement niet bedoeld is voor introducé(e)s die niets met AFC uitstaande hebben. De regel is dat elk AFC-lid of elke AFC-donateur het recht heeft om één (1) iemand te introduceren (bijv. levenspartner, ander familielid), maar ook niet meer dan dat! En, u bent minstens 18 jaar om aan dit evenement deel te nemen. Weest sportief en houdt u aan deze regels.

In ieder geval, kan het op vrijdag 18 december, aanvang 20.00 uur, zo maar een leuke avond worden, wanneer de prijzentafel weer rijk gevuld is, tot en met de pennen, notablocs en agenda’s aan toe.

Op die dag kunt u zich overigens te AFC vanaf ongeveer 18.00 tot 19.30 uur te goed doen aan een kiendiner.

Meldt u dat wel even van tevoren aan sociëteit uitbaters Frans Ris of Joop Kenter (020-6445575).

Wij zien u dit jaar vlak voor Kerst hopelijk weer terug.

De Kiencommissie