Edelstierenbijeenkomst

1962 Vereniging van Edelstieren der Stamboekclub AFC 2018

Donderdag 3 mei was het dan weer zover, het jaarlijkse stierentreffen. Wederom fantastisch georganiseerd door Henk en Wouter en dit keer misschien wel voor het laatst in ons ‘oude’ clubhuis.

Uiteraard werd er weer fel gestreden om ‘De Boele’, de gespierde bronzen Stier die iedereen graag eens een jaartje aan zijn interieur wil toevoegen.

De strijd was heftig, op het scherpst van de snede en al snel bleek de strijd ging tussen 2 teamgenoten uit Vet 45+1 die dit jaar samen 120 jaar oud gaan worden.

Als gasten waren de clubiconen Johan Dol, Frank Keijzer, en Jeroen Brussee uitgenodigd die , tijdens het diner ,elk op hun eigen manier ,herinneringen maar vooral ook hun AFC gevoelens met ons deelden. Voorzitter ‘ Adje’ nam ons even mee in alle beslommeringen rond de ontwikkelingen van het nieuwe sportpark  en uiteindelijk konden we overgaan tot de prijsuitreiking. “De Eldert,’  ging dit jaar terecht naar Rein Minor voor al het werk wat hij in het verleden, als Opper Stier, voor AFC heeft gedaan .

Henk toonde zich een teleurgestelde maar vooral zèèr sportieve verliezer en zag ‘De Boele’ helaas aan zijn neus voorbijgaan en met dank aan Jan van Galen belandde de prijs via de voorzitter in mijn bezit.

Bij deze wil ik namens alle Stieren, Joop en zijn team bedanken voor de goede zorgen en kunnen we weer terugkijken op een fantastische avond.

Dick Reina