Draag je steentje bij!

De afbouw van het nieuwe complex en het nieuwe clubhuis zijn in volle gang. De voltooiing van de complete verhuizing komt ook steeds een stapje dichterbij. We willen echter graag dat alle AFC-ers zich thuis en ook onderdeel voelen van het nieuwe complex. En dat kan!

Op het nieuwe complex komt een speciaal ontworpen AFC Mozaïek bank te staan. Door nu een steentje te kopen in de webshop kan je bijdragen aan de clubkas en ben je voor altijd onderdeel van het nieuwe complex. Een echte 'win-win'.

Het team wat de meeste steentjes verkoopt verdient een mooi trainingskamp in 2021!

Vul daarvoor je teamnaam in bij je bestelling op de webshop.

Ronald Koster van de AFC 125 commissie vertelt er meer over het initiatief: 

Wat is de reden van dit initiatief ?
Wij hebben met de Jubileum commissie bedacht om een tastbare herinnering aan de club te bieden. Voor en door alle leden van AFC. De directe aanleiding is het 125 jarig bestaan. En tijdens dat jaar wordt hard gewerkt aan de totstandkoming van het nieuwe Sportpark Goed Genoeg. Dat vonden wij een mooie en passende combinatie voor dit initiatief. 

En wat voor bankje is het?
Het is een bankje dat wordt opgebouwd uit vele stukjes mozaïek. Het is speciaal ontworpen voor AFC en het wordt een echte mooie bank in de juiste kleuren. Met logo en slogan. En uiteraard wordt erop vermeld dat de bank is aangeboden door de leden van AFC.

Daarbij vinden wij het leuk dat het gaat om vakmanschap en een object dat met liefde wordt gemaakt. De bank wordt ingelegd met mozaïek door het bedrijf 'Pantar'. Pantar is het grootste sociaal werkbedrijf in de regio Amsterdam, dat begeleiding en aandacht biedt voor de ontwikkeling van ruim 3.000 mensen. Er is een speciale mozaïekwerkplaats waar vakmensen en leerlingen aan het werk zijn. Het volledig mozaïeken van een bank kan, afhankelijk van het ontwerp,  wel vier tot soms zes maanden duren. 

AFC 125 Commissie