Dean van Zwieten stapt van Zaterdag 1 over naar AFC 1

Trainer Uli Landvreugd mag weer een nieuwe speler in zijn selectie verwelkomen: Dean van Zwieten. De jonge verdediger met aanvallende kwalitieiten komt over van AFC Zaterdag 1.


Foto: ©Headsprung  

“Het betekent heel veel voor mij om in het Eerste van AFC te mogen spelen. Ik ben 10 jaar geleden bij AFC begonnen en ik kan toch wel zeggen dat dit echt mijn club is geworden. Gedurende de jeugdseizoenen speelde ik altijd in de selectie teams en daarna 2 jaar in de Zaterdag 1. Dat was voor mij de perfecte stap was om aan het senioren voetbal te wennen”. 

Foto: ©Headsprung  

Voor Dean nu een mooie beloning om als speler uit de eigen jeugd de stap naar AFC 1 te maken. 

“Ik verwacht veel van de selectie voor aankomend seizoen. Voordat de competitie werd stop gezet was AFC al met een goede reeks bezig, die helaas niet kon worden voortgezet. Ik denk dat met de nieuwe aanwinsten, de selectie alleen maar sterker is geworden”


Foto: ©Headsprung  

“Persoonlijk hoop ik gewoon heel veel te leren. Voor een eerste jaar bij de selectie ben ik blij met alle minuten die ik kan gaan maken. Ik ga voor het maximale. Het is een mooie kans en hoop dat er na mij nog meer spelers uit onze jeugdteams zullen volgen“.

AFC wenst Dean veel succes aankomend seizoen!