de Koninklijke Aftrap bij HFC - AFC

NIEUW BIJ HFC:

de Koninklijke Aftrap

 

Het zal u niet ontgaan zijn dat onze mooie club in de allerhoogste amateurklasse van Nederland speelt: de Topklasse. Bovendien kunnen we nu al zeggen dat het 1e elftal het niet onverdienstelijk doet en zeer attractieve wedstrijden op de mat legt. Elke thuiswedstrijd met vele bezoekers is een evenement dat je als HFC-er niet mag missen. HFC ademt voetbal in en uit en steeds meer initiatieven worden ontplooid om ons voetbal in de hoogste klasse centraal te stellen.

 

HFC innoveert ook en heeft oud 1e elftal speler Patrick Tenthof, in nauwe samenwerking met Henk Uildriks en ondergetekende een nieuw element aan onze thuiswedstrijden toegevoegd: de Koninklijke Aftrap!

 

Elke thuiswedstrijd van het 1e elftal van HFC zal worden voorafgegaan met een heuse live voorbeschouwing in het clubhuis. Met elke keer weer andere gasten, die zorgvuldig worden geselecteerd en uitgenodigd om het altijd weer geanimeerde gesprek met Henk Uildriks aan te gaan. Een serieuze voorbeschouwende benadering van de wedstrijd, ongetwijfeld gelardeerd met een grapje en een grolletje.

 

Komende zondag 2 november is de start van dit nieuwe fenomeen, voorafgaande aan de wedstrijd:

 

Koninklijke HFC – AFC

 

De voorbeschouwing is voor iedereen toegankelijk en start om 13.00 uur in het clubhuis. Voor komende zondag zijn de volgende gasten uitgenodigd:

 

* Ronald Koster           :    bestuurslid AFC

* Pieter Mulders          :    trainer / coach Kon. HFC

* Willem Leushuis      :    trainer / coach AFC

 

Vervolgens zullen enkele oud AFC / oud HFC 1ste elftalspelers van weleer het gesprek met Henk Uildriks aangaan.

 

We verwelkomen:

 

·        Patrick Steenkist

·        John Burke

·        Rokus Hoogendoorn

·        Peter van Essen

·        Pascal Kamp

 

De voorbeschouwing duurt tot circa 13.50 uur, zodat we allemaal daarna de wedstrijd van het 1ste elftal kunnen bekijken.

 

Oftewel: wees getuige van TOPvoetbal in de TOPklasse bij de TOPclub. Tot zondag om even voor 13.00 uur in het clubhuis.