De 34e editie van de AFC Persmap

Het nieuwe voetbalseizoen ging in het voorbije weekend voor àlle teams van start en in dat kader werd gister – traditiegetrouw- het eerste exemplaar van de nieuwste Persmap uitgereikt.

Onder toeziend oog van vele genodigden werd door voorzitter Ad Westerhof dit eerste exemplaar uitgereikt aan het oudste 'AFC Vriendelijke Bedrijf' : Meeus Adviesgroep! Dit mooie bedrijf is al 28 jaar verbonden aan AFC. Peter van der Hengst van Meeus Adviesgroep dankte alle aanwezigen en sprak de wens uit om de samenwerking met AFC nog graag met 30 jaar te verlengen!

Deze AFC presentatiegids van 2016-2017 tot stand gekomen onder redactie van ons bestuurslid Bobby Gehring, met steun van diverse AFC vrijwilligers, die ook in het verleden al veel voor de club hebben betekend. Drukkerij Palteam en zijn medewerkers hebben weer gezorgd voor een prachtige opmaak.

In deze 34e editie van de Persmap is er veel aandacht voor AFC 1 en haar debuut-seizoen in de 2e divisie, de succesvolle AFC jeugdafdeling met florerend jongens- en meisjesvoetbl, '30 Jaar AFC Vriendelijke Bedrijven' , een prachtige foto reportage van de oefenwedstrijd AFC-AJAX, een mooi portret van John & John en AFC Zaterdag 1.

Onze dank gaat uit naar de redactie en naar drukkerij Palteam en zijn medewerkers voor het prachtige resultaat.

Veel leesplezier!