Darren Maatsen verruilt Quick Boys voor AFC

AFC is verheugd om te melden dat met ingang van volgend seizoen Darren Maatsen toegevoegd wordt aan de selectie van Benno Nihom. Bijzonder gegeven is dat Darren gaat voetballen met zijn broer Dalian, al jaren een vaste waarde in AFC 1.


Foto: ©Headsprung

De 31-jarige Maatsen speelde circa 250 wedstrijden in het betaalde voetbal. In Nederland kwam hij onder andere uit voor Excelsior, Go Ahead Eagles, RKC Waalwijk en NAC. In het buitenland speelde hij op de hoogste niveaus van Schotland, Griekenland en Noorwegen. Momenteel speelt Maatsen bij tweededivisionist Quick Boys.


Foto: ©Headsprung

“AFC is een club waar alles tot in de puntjes is geregeld. Ik ga m’n best doen om met mijn leeftijd en ervaringen een impuls te geven aan een selectie die al veel kwaliteit bezit. Dat is een uitdaging, maar dat zoek ik graag op en het houdt je lekker scherp. Daarom denk ik ook dat je met zo’n selectie vol voor het kampioenschap moet gaan. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren".


Foto: ©Headsprung

"AFC biedt mij de kans om voor het eerst samen met mijn broer Dalian te laten voetballen. Dat is natuurlijk enorm bijzonder. En dan hoeven onze ouders niet meer te kiezen bij wie ze gaan kijken.”

AFC wenst Darren veel succes in het rood en zwart!