Damesjaardiner zeer geslaagd

Afgelopen woensdag vond de 128ste verjaardag van AFC plaats. Deze heugelijke en unieke gebeurtenis wordt traditioneel gevierd met een dames- en herendiner.

Het damesdiner werd gehouden in de hippe Pijp, dus voor het eerst niet meer in een hotel maar in restaurant No Rules op het Marie Heinekenplein. Een risico voor de organisatie maar dit bleek een gouden greep. Een kleine 170 dames hadden zich vooraf aangemeld en dat betekent een kleine 20 tafels, een volle bak!!

Tijdens de ontvangst werd onder het genot van een welkomstcocktail geproost op onze geweldige club en luid mee gezongen met Danilo Kuiters.

Nadat er al uitbundig werd gedanst gingen we aan tafel en volgde een kort welkomstwoord. Ook de traditionele diamantverrassing was in een nieuw jasje gestoken. In het waterglas zat een prachtig kaartje van Gassan Diamonds met hierop een QR-code en deze moest worden gescand. De uitslag volgde later op de avond.

Er werd  gekletst en heerlijk gegeten en gedronken aan de tafels, maar dit werd al snel onderbroken door een onverwachte gast die vanuit het AFC clubhuis onze kant was opgekomen. Wiebe Westerhof, bestuurslid van AFC en voorzitter van de jeugdcommissie,  kwam de prijs van de vrijwilliger – en in dit geval dus vrijwilligster – van het jaar uitreiken. Na een korte speech mocht Kirsten Slisser de bijbehorende oorkonde in ontvangst nemen voor al het werk dat zij doet voor de groeiende meiden- en vrouwentak bij AFC.

Vlak voor het optreden van de 2e gast, Yves Berendse, kwam Cheryl Veerman van Gassan Diamonds bekend maken wie de diamant heeft gewonnen en de gelukkige was: Anja Huurdeman. Gefeliciteerd Anja en geniet van dit prachtige cadeau!
Het dak ging er af met Yves, gevolgd door DJ Ekte en al gauw liep het tegen 00 uur. Iedereen kreeg een prachtige goodiebag mee naar huis.

Rest ons alleen nog dank te zeggen tegen iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Uiteraard Gassan Diamonds voor de diamantverrassing, Janine Kho voor haar medewerking aan de fantastische speciale AFC-uitvoering van “The Soccer Mom” sweater, De Breigigant voor de realisatie van de sweaters, Urban Booth (fotobooth), S. Akazim van Event playground.nl voor de menukaarten en het andere drukwerk op tafel, het bestuur van AFC en alle medewerkers van No Rules. Speciale dank aan Femke, Sharon, Marja en Monique die een groot compliment verdienen voor de organisatie en aankleding.

Tenslotte bedanken wij Caroline Korsten en Ineke de Haan van 020photography voor de foto’s van de avond klik hier of kijk in ons AFC Fotoalbum