Dames Jaardiner met veel foto's

Op 18 januari vond, na een jaar van afwezigheid, op de 124ste verjaardag van AFC het Damesdiner plaats in het Hilton Double Tree.

In een prachtig aangeklede zaal met uitzicht op ’t IJ, hebben 110 dames, jong en oud, een hele geslaagde avond beleefd.

Tijdens de welkomstborrel, die werd aangeboden door het Hilton hotel, kon een heuse diamant gewonnen worden. In ieder glas champagne zat een glimmertje maar slechts één was echt. De gelukkige winner werd direct na de openingsspeech bekend gemaakt door Danique van Gassan Diamonds die dit weer heeft mogelijk gemaakt. De diamant bleek dit jaar in het glas van Trudy van Kampen te zitten.

De avond werd muzikaal omlijst door DJ Julie. Dat ze goed kan draaien werd snel duidelijk want de hele avond was de verlichte dansvloer goed gevuld.

Maar dat was nog niet alles. Ook konden dames goochelaar Tommy van Careca aan hun tafel verwachtten. Met zijn prachtige trucs wist hij menig dame voor zich te winnen maar de uitsmijter van de avond was toch wel het optreden van Dries Roelvink. De organisatie heeft zijn komst goed geheim kunnen houden en de spanning steeg gedurende de avond: “wie was nou de mystery guest?” Toen Dries eenmaal zijn entree had gemaakt ging het dak er echt af! Wat een geweldig optreden en wat een leuke man! En of dit niet genoeg was, werden de dames na dit optreden nog getrakteerd door twee waanzinnige en spontane optredens van de enige echte ‘AFC Tina Turner’ en ‘AFC Anita Meyer’. Heel veel dank voor jullie spontane bijdrage aan deze avond.

Tot slot werden de dames nog verrast door de komst van de voorzitter, Ad Westerhof en twee mede-bestuursleden, om de ‘Goed Genoeg Award’ uit te reiken aan de Evenementencommissie van AFC. Wat een prachtig eerbetoon aan deze commissie die zoveel leuks en goeds organiseert voor de jeugd van AFC. Je zou het bijna vergeten op een avond als deze maar dit is wat ons feitelijk bindt. Daarom ook heel mooi dat zij in het zonnetje zijn gezet.

Hopelijk regent het binnenkort. De dames die aanwezig waren worden herkend aan een paraplu in de kleuren van AFC. Een heel mooi aandenken aan het diner dat werd aangeboden door Impliva.

Tot slot veel dank aan de twee fotografen, Caroline Korsten en Ineke de Haan die de avond hebben vastgelegd. De foto’s spreken boekdelen! Het was een onvergetelijke avond.

We willen een ieder die aanwezig was heel erg bedanken voor haar komst maar met name voor de gezelligheid. Zonder jullie was het niet zo leuk geweest.

Hopelijk tot volgend jaar!

De foto’s zijn te vinden in het AFC Foto album of klik hier