Dag 4 in Marbella

Maandag 6 januari 2020

Laatste dag is aangebroken in het mooie zonnige Spanje, temperatuur is perfect om te genieten van het mooie spelletje, de wekker ging vanochtend om 8 uur en de dag ging beginnen. Ondergetekende sliep al de dagen met mijn grote vriend djuric aka tupac op de kamer en het is altijd humor als wij samen zijn. Het ontbijt was vandaag om 8.30 en zoals elke dag was het een uitstekend ontbijt, lekker veel fruit, gebakken ei op brood en verse jus. Na het ontbijt gingen we ons klaar maken voor de laatste training van het trainingskamp. Het zonnetje was aanwezig op het mooie complex in een klein stadion. Er stond een conditionele training op ons te wachten vandaag, we begonnen met de warming up onder begeleiding van Mirano en vervolgens stond er een 12 minuut durende duurloop te wachten op ons met versnellingen.
Na de loopjes was er een positiespel, afwerkvorm en als toetje een partij spel, uiteraard gewonnen door Van der Velden en co šŸ˜‰ Het was een heerlijke training op een mooi complex.

Het was tijd om terug te gaan naar het hotel om ons op te frissen voordat we weer naar het vliegveld gaan. We hebben 4 uur de tijd voor het vertrek naar het vliegveld, dus zijn Melvin Grootfaam, Gevero Markiet, Dalian Maatsen, Djuric Ascension, Cody Claver en ik wat gaan lunchen op de boulevard.
Genietend op een terrasje onder het genot van een drankje en hapje in de zon. Puur genieten.

Het is 17.00 uur, tijd om in de bus te stappen en te vertrekken naar het vliegveld in Malaga. In de rijdende bus kijkend naar buiten geniet ik nog steeds van het uitzicht op de zee en besef ik me dat het weer een tijdje zal duren voordat ik weer de zon ga zien, dus ik geniet even van het moment.
We zijn op vliegveld in Malaga aangekomen en kom nog een paar oude bekende tegen van NEC , Feyenoord en v.v. Noordwijk!
Onze vlucht vertrekt om 19.50 richting Rotterdam Airport. We zijn inmiddels aangekomen in Rotterdam en de bus staat er al om ons naar het mooie Amsterdam te brengen. Ik kan vertellen dat ik mijn gezin gemist hebt en blij ben om ze weer te zien.

Dit was mijn laatste trainingskamp voor mij als voetballer en heb daar ook echt van genoten, dat kon niet zo zijn zonder de sponsoren, bestuursleden, technische en medische staf en natuurlijk de spelers!
En voor iedereen die ik vergeten ben die dit mogelijk heeft gemaakt, ik heb genoten van een top trainingskamp, bedankt.

Groet,
Nick van der Velden