Dag 3 in Marbella

Zondag 5 januari

Na een mooie Silver Spoon avond, met mooie verhalen, zaten we om 09:30 uur aan het ontbijt om ons voor te bereiden op de training. De sfeer zat er goed in en de zon brak lekker door.
Met de bestuursleden als trouwe supporters in de dug-out, Jeroen die de schoentjes ook weer even aan deed, kon de training beginnen. De één na laatste training van het trainingskamp waar wat werd los gelopen onder leiding van Mirano, een positiespel werd gespeeld en werd afgesloten met een partijspel.

Na een klein anderhalf uur zat het er op, werden de spullen meegenomen naar de bus en vertrok de selectie weer richting het hotel voor de lunch.
Eenmaal aangekomen bij het hotel werd er geluncht en vervolgens gaf Jeroen aan dat de gehele selectie in de middag vrij was. Je kon je laten behandelen door Cor, Dennis of Sannah, je kon gebruik maken van de Spa in het hotel, er kon een kaartje gelegd worden, noem het maar op, als je maar 19:15 uur bij de lobby stond om richting het restaurant te gaan.

Zo gezegd zo gedaan. We vertrokken rond de afgesproken tijd richting het Thaise restaurant, wat op zo’n 5 minuten rijden was van het hotel. Na de verschillende lekkere voorgerechten werden er verschillende vlees met groente gerechten geserveerd. Al met al hebben we de dag goed kunnen afsluiten en heeft de selectie vroeg de kamers opgezocht om morgen weer fris en fruitig voor de dag te komen.