Dag 2 Gran Canaria

Fris en fruitig na een goede nachtrust om dag 2 te beginnen.
De start van de dag begon met een goed ontbijt om vervolgens anderhalf uur te werken aan ons groepsverband door middel van mentale groepsspellen. Nadat we klaar waren met de groepsspellen kreeg iedereen de gelegenheid om een duik te nemen of lekker een kleurtje te pakken op een van de vele zonnebedden. ‪
Om 13:00 uur zaten we aan tafel zodat we de benodigde vitamines en eiwitten binnen kregen om onszelf voor te bereiden op een training die Bart voor ons had voorbereid. Toen iedereen uitgegeten en omgekleed was konden we richting het trainingsveld gaan, de reis was kort maar de gezelligheid zat er zeker in! Aangekomen op het veld duurde het niet lang tot iedereen zijn voetbalschoenen aan had en de ballen alle kanten op schoten. En dat met 24 graden. Aan het einde van de training mocht de verliezende partij voor straf een opdracht uitvoeren.

Teruggekomen in het hotel maakte iedereen zich op voor de avond. Na een lekkere warme maaltijd begon het avondprogramma. ‪
Om 20:00 uur zaten we allemaal weer aandachtig te luisteren naar Bart die 4 spellen aan het uitleggen was. Toen we waren begonnen aan de spellen spatte het fanatisme en enthousiasme ervan af. Bij het kaartjeblazen en jutten ging het er af en toe hard aan toe aan het gejoel te horen. Uiteindelijk werd gewonnen door met een beetje vals spel door Frank, Edip en Mitchell.
Na het spelprogramma kreeg iedereen de gelegenheid om wat voor zichzelf te doen. De één ging een kaartje blazen en de ander nam nog een lekker borreltje. Ook werd er nog een dansje gemaakt in de disco van het hotel en daarna iedereen naar bed om rust te pakken voor de wedstrijd de volgende dag tegen Velo.
Hierover in het volgende verslag meer.

Groet, 
Mallqui en Pieter