Dag 1 in Marbella

Nadat de wekker vroeg af is gegaan stond het team van AFC 1 om 4:45 op Schiphol om vervolgens om 6:30 te vertrekken richting Marbella.Na een goede vlucht bleek bij aankomst in Marbella er een klein probleempje te zijn, een aantal koffers waren achter gebleven in Amsterdam. Na enig oponthoud besloten wij te vertrekken om met de gehele groep richting het hotel te gaan.Bij aankomst in Marbella rond de middag was er een aangename temperatuur. Aangekomen bij het hotel scheen er maar een aantal kamers beschikbaar te zijn waardoor er vertraging opliep en de planning iets krapper werd als gepland.Nadat de spelersgroep geluncht en zich omgekleed had om richting het trainingscomplex te gaan bleek dat de bus waarmee wij vervoerd werden vertraging had opgelopen en werd er besloten om met een aantal taxi’s richting het trainingscomplex te gaan.
Daar een fijne training achter de rug te hebben gehad met als oefening rondo,  loopjes, pass en trap, af-werkvorm en als eind een partij van 9 tegen 9 zijn wij weer richting het hotel vertrokken om even tot rust te komen.
Verwacht werd van de spelersgroep dat wij weer om half 8 bij de receptie aanwezig waren om vervolgens op loopafstand richting het restaurant te vertrekken. Eenmaal daar aangekomen en genoten te hebben van het eten en verdere versnaperingen met nog een mooi gebaar richting Lex was het tijd om ons op te maken voor de wedstrijd morgen tegen Eemdijk en zijn wij gezamenlijk richting het hotel vertrokken om daar ons eerste dag af te sluiten in Marbella.

Verslag gemaakt door Daily Groenewegen.