Bij AFC - WKE op 9 november 2014 Derek Horsman

Sinds augustus mag ik eindelijk op AFC voetballen, wat was ik blij! Vanaf maart mocht ik al meetrainen en in de zomer ben ik ook met heel veel plezier naar het AFC Zomerkamp geweest! Vijf dagen was bijna nog te kort …

Nu in de Champions League speel ik leuke wedstrijden spelen tegen mijn vriendjes in de andere teams. Ik zit in het Barcelona team met mijn grote vriend Emil. Inmiddels ook veel nieuwe vriendjes gemaakt.

 

In de herfstvakantie mocht ik meedoen met de D en E'tjes op het Voetbalkamp. Ik was de jongste maar ik vond het superleuk en heb heel veel geleerd van de oudere jongens.

 

Mijn favoriete club is: AFC Ajax
Mijn favoriete Ajax speler is: Lasse Schone
Mijn favoriete nederlands elftal speler is: Arjen Robben
Mijn favoriete keeper is: Jasper Cillessen

 

We hebben hele leuke trainers op AFC, Mitchell en Stefan, en de trainingen zijn superleuk.

Ik wil heel graag pupil van de week zijn en verheug me erop te scoren bij de keeper van de tegenstander! AFC moet winnen zondag!