Bij AFC - WKE op 24 januari 2016: Max Soetendorp

Hoi, ik ben Max Soetendorp.
Dit seizoen ben ik begonnen in de jeugd van AFC. Samen met Daniel, Maxwell en Stan verdedig ik dit jaar de kleuren van Ajax in de Champions league.
Ajax heeft het de laatste jaren zwaar in Europa maar dankzij de trainingen op woensdag met Mitchell en zondagochtend bij de Amsterdamsche Football School met Lars hebben wij de weg naar boven weten te vinden! De bal afpakken en scoren vind ik erg leuk maar goed samenspelen het allerbelangrijkste. Dat leren we ook van Bart, onze coach.
Het AFC Zomerkamp was mijn eerste week bij AFC en heel gezellig met veel (nieuwe) vriendjes. Speciaal voor de finale kwamen Bart Logchies en Tamba dos Santos naar de club. Sindsdien droomde ik ooit pupil van de week te worden.  Ik ben heel blij dat ik aankomende zondag tegen de huidige koploper, WKE, dit mag meemaken! 

Het wordt een spannende wedstrijd en ik hoop dat er nog veel meer AFCers zullen komen om onze club aan te moedigen!

Tot zondag
Max