Bij AFC - VVSB op 15 oktober 2017 Desmond Sabelis

Zondag ben ik, Desmond Sabelis (6 jaar) mini bij AFC – VVSB want ik ben de pupil van week … Maar ja, wie ben ik..?

Ze noemen me ook wel DES en zit in groep 3 op de ASVO school. Heb 2 broers (18 en 15) en 1 zus (12)

Toen ik 2 was begon ik met Parnasj Voetjebal, in Heemstede. Daarna met 3 jaar op de Amsterdamsche Football School. Het seizoen daarna uitgeloot op AFC dus naar Swift. En hockey op Amsterdam en zomertennis op DDV. Vorig jaar 2e jaar hockey en tennis bij Drive itt en nog steeds zwemmen voor A diploma maar schiet niet echt op… Sinds dit seizoen speel ik hockey op Pinoke en zit ik eindelijk op AFC….

Ik speel in de Champions League, en zit in team Ajax … Heb van de 4 wedstrijden al 7x gescoord…

Na de interne competitie heb ik nog 1 ¼ uur training bij de AFSchool.. Want ik wil goed worden. Omdat ik later Ajax speler wil worden …

Ik houd van Ajax, vorig jaar ben ik bij alle uitwedstrijden in Europa geweest, samen met mijn moeder, en soms broer.

Ben een aanvaller, die een duel niet uit de weg gaat. Overzicht heeft, goed kan overpassen maar ook de kleine ruimte zelf kan benutten en wil graag beter worden om tweebenig te schieten, en een mannetje kan uitspelen.

En de beste worden van AFC en daarna voetballen op de Toekomst.