Bij AFC - VVSB op 15 april: Alexandro Waalder

Ik heet Alexandro Waalder en ik ben in februari 7 jaar geworden. Vorig jaar speelde ik in de Eredivisie bij FC Groningen en dit jaar speel ik in de Champions League. De eerste helft van het seizoen bij Chelsea en nu bij Ajax.

Ik heb een heel leuk team met Sebas, Max, Julian en Daan en we staan op de 2e plaats. En mijn Papa Robert is de coach. Ik ben spits en scoor regelmatig mooie goals. Ik ben gek van voetbal en speel elke dag op ons buurtpleintje en kijk veel wedstrijden op YouTube.

Mijn favoriete teams zijn Real Madrid en FC Bayern München. En de beste voetballer ooit is Johan Cruyff.

AFC speelt tegen VVSB, de nummer 7 in de stand dus dat wordt heel spannend! Ik ben heel trots dat ik zaterdag pupil van de week mag zijn. Ik weet zeker dat AFC de wedstrijd gaat winnen! Zet hem op AFC !!

Groetjes, Alexandro