Bij AFC - UNA op 8 november: Hidde Ziekman

Ik heet Hidde Ziekman. Ik ben al zes jaar. Ik speelde eerst in de AFC Eredivisie bij Groningen. Dit jaar speel ik in de AFC Champions League bij AC Milan. We zijn heel goed. Dat komt door Jack (Duis, red.). Hij is onze coach. Ik dacht dat je altijd met rechts moest schieten, maar eigenlijk doe ik dat liever met links. Ik vind lopen heel leuk. Soms keep ik ook.

Ik ben ook voor AFC en daarom vind ik het cool dat ik pupil van de week ben. AFC is leuk. Ik heb er veel vrienden: Valentijn, Christopher, Tom, Eik, Roemer, Roef, Maas, Wik, Iker, Olivier en nog veel meer… Mijn broer Gijs speelt in de E5. Hij is groot en kan heel hard verdedigen. Zijn vrienden zijn heel goed: Thijs (E2), Badu (E2), Peer (E3), Morris (E4).

Ik spaar ook voetbalplaatjes. Mijn vriendjes zeggen dat Neymar beter is dan Messi. Ik vind Ronaldo goed en heb nu ook zulk haar (niet op de foto, red.). Ik speel ook vaak FIFA 15. Ik doe dan heel vaak een sliding.

AFC gaat winnen van UNA, maar ik weet niet met hoe veel. Ze worden wel kampioen.