Bij AFC - UNA op 5 oktober 2014: Noah Noudari

Ik ben Noah Noudari en ben 6 jaar. Dit is mijn 2e jaar op AFC. Ik ben begonnen bij de Footballschool, toen bij de Champions League en speel nu bij de World Cup in het team Nederland waar mijn ouders de teamleider zijn. Ik vind AFC een super leuke club en heb het heel erg naar mijn zin daar.

 

Voetbal is mijn lievelingsport. Ik speel elke dag voetbal met mijn vriendjes op school waarvan er een paar ook op AFC zitten. O.a. Morrison, Walt, Luca en Achilles.

 

In het weekend speel ik vaak voetbal met mijn vader die ook heel goed is. Maar niet beter dan ik.

 

Mijn lievelingsteams zijn AFC, Ajax, FC Barcelona, Real Madrid en Bayern München. Het is gewoon moeilijk kiezen met zulke topteams. Mijn lievelingsspelers zijn Messi, Ronaldo, Robben, Di Maria en van Persie.

 

Ik vind het een eer om pupil van de week te zijn en kijk er erg naar uit om zondag met het eerste op te komen. UNA maak je borst maar nat!

 

Groetjes,

 

Noah