Bij AFC - UNA op 11 september 2016: James Broeke

Hoi, mijn naam is James Broeke en ik ben 7 jaar oud.

Afgelopen jaar speelde ik voor het team ‘Bayeren Munchen’ en dit seizoen speel ik in het selectie elftal. Mijn ouders wilden graag dat ik net als mijn zus ging hockeyen bij Amsterdam maar ik wilde liever voetballen bij AFC.  AFC is echt de beste en mooiste club van Nederland!!

Ik ben verdediger en speelde vandaag tegen Ouderkerk op mijn favoriete positie linksachter. We hebben gewonnen met 18-0 wat best zielig was voor de tegenstander.

Ik kijk erg uit naar de wedstrijd van morgen en ben best zenuwachtig om met de jongens van het eerste het veld op te gaan.  Ik vond het trouwens ook super cool dat ze zo goed speelden tegen Ajax. Morgen word het denk ik 2-1…natuurlijk voor AFC.

Groetjes James