Bij AFC - TEC op 18 maart 2018: Shadaem Isidora

Ik ben Shadaem Isidora, 6 jaar jong.

Dit is mijn eerste seizoen bij AFC, waarin ik eind 2017 ook met AFS ben begonnen om mij verder te ontwikkelen. Voor AFC zat ik op peutervoetbal bij Arno Splinter waar ik een leuke tijd heb gehad. Ik speel in de interne competitie en samen met de team Real Madrid doe ik mee aan de Champions League. Ik vind het heel erg leuk bij AFC, waar ik op woensdag train en op zondag wedstrijden speel.

Ik wil profvoetballer worden. Mijn vader zegt dat het zomaar zou kunnen gebeuren als ik het echt wil, mij blijf ontwikkelen en mijn best blijf doen. Ajax is mijn favoriete club en hoop later ook hier te mogen spelen. Samen met mijn vader, ooms, tante en opa’s kijk ik graag naar voetbal. Naast Ajax ben Ik ook een Real Madrid fan en Cristiano Ronaldo vind ik de beste voetballer. Door hard te werken is hij een goede voetballer geworden en dat wil ik ook.

Verder hou ik naast voetbal van zwemmen, muziek en dansen.

Zaterdag ben ik pupil van de week en vind het erg spannend. Het wordt vast heel erg leuk en ik kan niet wachten!

Groetjes van Shadaem,