Bij AFC - SWZ Sneek op 24 april 2016: Daniel van den Broek

Ik ben Daniël en ik ben zeven jaar. Ik speel in de Champions League bij Ajax.
We hebben een heel leuk team met Max, Maxwell, Willem en Stan. Ze zijn allemaal heel goed. 
Ik vind pingelen en scoren het leukst. Ik schoot een keer hoog over de keeper in het doel. Dat was niet de bedoeling, maar hij zat wel. Alleen als het koud is, vind ik het niet zo leuk. Gelukkig is het nu bijna weer zomer.
Mijn vader is samen met Maxwell's moeder coach van ons team. Dat is leuk. Hij heeft zelf ook heel lang op AFC gezeten.
Marieke, mijn zus, zit in de E1 van AFC. Zij is afgelopen zaterdag voor de tweede keer dit seizoen kampioen geworden. Dat wil ik ook wel.
Toen ik vier was ben ik bij de voetbalschool van AFC begonnen. Bij Lars. Ik was nog wel een beetje jong, maar omdat ik zo graag wilde, mocht ik toch meedoen. Dat vond ik heel leuk en ik doe het nog steeds.
Ik vind het wel spannend om met het eerste op het veld te mogen aanstaande zondag. Ik hoop dat ze winnen en ik hoop dat Ajax kampioen wordt. Dat is samen met AFC de beste club. 

Groeten, 
Daniël