Bij AFC - Spakenburg op 7 juni: Beau Silva

Hoi, mijn naam is Beau Silva en ik ben 6 jaar. Na een aantal jaar in Singapore gewoond te hebben, woon ik sinds de Kerst 2013 in Amsterdam. Sinds januari 2014 speel ik in de Champions League van AFC. Samen met 4 andere stoere jongens, Ziggy, Nick, Tim en Rijk, zijn we tweede geworden in de competitie met team ‘Ajax’.  Go Ajax!

Nog geen week geleden heb ik het goede nieuws gekregen dat ik volgend seizoen speel in de F5! Ik ben super trots. Komende twee weken wordt dat hard trainen met mijn nieuwe team, toernooi spelen en een eerste echte uit-oefenwedstrijd met AFC.

En dan ook nog pupil van de week mogen zijn! Scoren bij de tegenpartij. Zal ik dan een trucje doen? Of niet?

 

Toekomst dromen? Afgelopen twee weken ben ik naar de oefenwedstrijden van het Nederlands elftal geweest, zowel in de Arena als in de Kuip. Wellicht, ooit….. als ik heééél goed mijn best doe in de F5?

 

Hup AFC!