Bij AFC - Kozakken Boys op 19 mei 2018: Lois Semmoh

Mijn naam is Lois Semmoh en ik ben net 7 geworden. Vorig jaar ben ik voor het eerst naar het AFC Zomerkamp geweest. Dit seizoen mocht ik naar de Amsterdamsche Football School en vanaf de winterstop speel ik mee met de meiden van FC Groningen in de Eredivisie. 

Het liefst speel ik voor en ik maak graag panna’s en veel doelpunten. Naci Ünüvar van Ajax O-17 vind ik een hele goede voetballer en hij is ook heel aardig. Ik vind het erg leuk van Robina en Nikia dat ik op woensdag naast de training met de mini’s ook al mag meetrainen met de MO9-02. Ik hoop dat ik snel ook wedstrijden mag spelen met een eigen team tegen andere clubs.

Mijn broer speelt ook bij AFC. Op zaterdag ga ik vaak kijken naar zijn wedstrijden. Als AFC thuis speelt, zit ik graag op de tribune. De wedstrijd tegen de Kozakken Boys wordt een spannende wedstrijd want ze staan bijna bovenaan!