Bij AFC - Kon HFC op 1 maart 2015: Mick Tiel

Ik ben Mick Tiel en ik wordt volgende maand 7 jaar. Vandaag speelde ik mijn eerste wedstrijd voor AFC tegen Roda'26 en ik vond dat super leuk. En we hebben nog met 8-2 gewonnen ook.

Normaal speel ik in de Champions League voor Real Madrid en dat is natuurlijk de mooiste club van de wereld, al is het jammer dat Messi daar (nog) niet voor speelt.

 

Met Real Madrid speel ik ieder zaterdag met en tegen mijn vriendjes van school. De thee en choco na de wedstrijden en het verstoppertje spelen in de kantine zijn bijna net zo leuk als de wedstrijd zelf. 

 

Als ik niet op het veld of de kantine van AFC ben, dan voetbal ik wel op het schoolplein, het Vondelpark of museumplein. 

 

Eén dag per week, mag ik met het bord op schoot televisie kijken en dat is op zondag avond. Ik weet ook niet waarom dat mag, maar waarschijnlijk is dat omdat mijn vader dat ook met opa deed. Uiteraard zijn mijn zusje Rosa en ik dan fanatiek voor Ajax.